"Rolls-Royce Phantom" limuzīns ražošanā ir jau 13 gadu, kas mūsdienās ir ilgs laiks vienai modeļu paaudzei. Šogad britu luksusa automobiļu ražotājs uzsāka izmēģinājumus "Phantom" jaunās paaudzes modelim, kas salīdzinājumā ar līdzšinējo būs drīzāk evolūcija nekā revolūcija.

Šobrīd internetā publicēts video, ko kāds aculiecinieks nofilmējis, pamanot "Rolls-Royce" izmēģinājuma prototipu maskētajā ietērpā. Interesanti, ka ar šo limuzīnu "Rolls-Royce" izmēģina arī tā spēju vilkt treileri.

Atgādinām, ka "Rolls-Royce" drīzumā prezentēts arī savu pirmo pilnpiedziņas automobili ar paaugstinātu pārgājību, kas pagaidām pazīstams kā "Project Cullinan". Gan jaunais "Phantom", gan jaunais pilnpiedziņas modelis būs izgatavoti uz kopīgas, jaunas platformas.

Pagaidām zināms, ka limuzīns saglabās V12 spēka agregātu un, iespējams, piedāvājumu papildinās no mājsaimniecības elektroligzdas uzlādējams hibrīds. Savukārt jaunā "Phantom" interjerā tradicionālos analogos mērinstrumentu pulksteņus aizstās lieli ekrāni, novērojuši autoindustrijas spiegi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!