Žurnālists Pauls Timrots, kurš jau vairākus gadus darbojas konkursa "Latvijas Gada auto" žūrijā, raksturo šī gada pretendentus, atzīmē sev simpātiskākos modeļus un secina, ka nākamajās mājas viesībās viņš zinās, ko atbildēt uz jautājumu, kas tagad jāpērk.

Paula Timrota ieteikumi: ja vajag vienkāršu mašīnu, tad izvērtējam "KIA Ceed", "Škoda Fabia" un "Hyundai Kona", ja vietas maz, bet naudas daudz, tad "Volkswagen T-Roc", no "spīdīgajiem un dārgajiem" labs ir "Audi A6", bet emocionālais un ekskluzīvais "Lamborghini Urus" ir līdzeklis, lai "nosvinētu veiksmīgu biznesu".

Tituls "Latvijas Gada auto" šogad tiks pasniegts jau 20. reizi, un uzvarētāji tiks paziņoti apbalvošanas ceremonijā 7. decembrī viesnīcā "Avalon Hotel".

Tāpat ikvienam interesentam ir iespēja izteikt savu viedokli par "Latvijas Gada auto 2019" un balsot par "Tautas simpātiju" internetā Gadaauto.iAuto.lv. Turklāt, piedaloties balsojumā, ir iespēja laimēt vienu no četriem auto uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni – "Citroën C3 Aircross", "Ford Focus", "Mitsubishi Eclipse Cross" vai "Ssangyong Rexton".

Konkursā "Latvijas Gada auto 2019" piedalās 29 jaunākie automobiļi Latvijā (pieteikšanās kārtībā): "BMW X3", "Škoda Fabia", "Hyundai Kona", "Hyundai Kona Electric", "SEAT Arona", "SsangYong Rexton", "Mitsubishi Eclipse Cross", "Nissan Leaf", "Mercedes-Benz" A-klase, "Mercedes-Benz CLS", "Citroën C3 Aircross", "Citroën C4 Cactus", "Citroën Berlingo", "Jaguar E-pace", "Volkswagen T-Roc", "Volkswagen Touareg", "Dacia Duster", "Peugeot 508", "Peugeot Rifter", "Subaru XV", "KIA Ceed", "KIA Sportage", "Lamborghini Urus", "Suzuki Swift", "Honda CR-V", "Audi A6", "Audi A7 Sportback", "Audi Q8" un "Ford Focus".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!