Foto: Publicitātes foto

Floridas štatā, ASV, pārdošanā nonākusi 17,5 miljonus dolāru (16,1 miljona eiro) vērta savrupmāja, kas ir īpaši piemērota bagātam automobiļu entuziastam – villas kompleksā ir sava privātā kartinga trase, kā arī garāža, kurā iespējams izvietot ap 20 spēkratu.

Šo villu 2012. gadā uzbūvēja auto entuziasts un kolekcionārs Dons Volless, kurš nodarbojas ar atpūtas transportlīdzekļu nomu un servisu, kā arī tam paredzēto aksesuāru tirdzniecību.

Savrupmājas pārdošanas sludinājuma var redzēt garāžu ar visiem pašreizējā īpašnieka spēkratiem, starp kuriem ir tādi retumi, piemēram, kā 1964. gada "Ferrari 250 LM", "Ford GT", "Porsche 918 Spyder" u.c. Viens no vērtīgākajiem Vollesa kolekcijas spēkratiem bija "McLaren F1 LM-Spec", ko viņš 2015. gadā pārdeva par 13,75 miljoniem dolāru – gandrīz visa šī privātīpašuma vērtībā.

Blakus garāžai ir uzbūvēta neliela kartinga trase, kurā ir 45 metru taisne un trases aplis ar astoņiem līkumiem.

Četru tūkstošu kvadrātmetru villā ir astoņas guļamistabas, 12 vannasistabas, 14 tualetes un divstāvīga viesu māja. No specializētajām telpām šajā savrupmājā ir boulinga zāle, apsildāms sāļūdens baseins, trenažieru zāle, kā arī pirtis un saunas. Privātīpašums iekārtots 145 tūkstošu kvadrātmetru teritorijā ezera krastā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!