Foto: Dace Teibe
Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas dienai uz svinīgu un patriotisku foto sesiju ieradās 2020. gada sezonas Latvijas motosporta federācijas, Latvijas motošosejas čempionāta "Superbike" klases čempions un 2. vietas ieguvējs Baltijas motošosejas čempionātā Sergejs Paņevins ar vēl diviem motobraukšanas entuziastiem, kuri nebaidījās no aukstās dienas un avantūras.

Ar visiem motobraucējiem foto sesijā piedalījās īpaši apmācīts darba līnijas vācu aitu suns Vinstons Ogers Šloss (Vinston Oger Schlos), kurš mājās tiek saukts vienkārši par Hunter. Viņš ir iemācījies lēkt pāri lielajiem sporta motocikliem, pat tiem nepieskaroties.

Hunters māk visdažādākās komandas latviešu, krievu, vācu un angļu valodā, kā arī spēj veiksmīgi strādāt gan paklausībā, gan aizsardzības darbā, gan meklēšanā. Gan Hunter vecāki veiksmīgi dara to pašu, gan arī Hunter brālis, kurš strādā Latvijas Valsts policijā.

Jāatzīmē, ka bildēs nav redzams Sergeja Paņevina sacīkšu motocikls, jo tas šobrīd tiek gatavots nākošajai sezonai. Sergejs arī saviem retajiem izbraucieniem ielās ir izvelējies sportisku motociklu, ar ko viņš arī ieradās uz foto sesiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!