Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu tūninga kompānija "Starwood Customs" prezentējusi savu jaunā projektu – "ideālu automobili medībām", kas tapis uz "Toyota Prius" bāzes. Japāņu hibrīda automobilis ir būtiski pārbūvēts un aprīkots, lai ar to varētu brīvdienās doties medībās, un nosaukts par "Predator Prius".

"Toyota Prius" virsbūves aizmugurējā daļa ir nozāģēta un bagāžnieka vietā ierīkota atvērta platforma ar sēdekli un stiprinājumiem ieroču pārvadāšanai. Automobiļa virsbūves paneļi ir pārklāti ar matēti zaļu poliuretāna aizsargpārklājumu, kas ne tikai kalpo kā maskējošs ietērps mežā, bet arī neļauj ar krūmu zariem saskrāpēt virsbūvi.

"Predator Prius" virsbūves priekšdaļā ir uzstādīti aizsargstieņi (t.s. ķengursitamie) un elektriskā vinča. Savukārt virs motora pārsega ir ierīkota speciāla platforma, uz kuras vest nomedīto meža zvēru.

Uz automobiļa jumta ir bagāžnieks, rezerves ritenis un papildu tālie lukturi. Tāpat ekoloģiskajam automobilim uzstādītas braukšanai pa dubļiem paredzētas riepas, lai uzlabotu priekšpiedziņas spēkrata pārgājību apvidū.

Neskaitot iespaidīgo pārbūvi un aprīkojumu, projekta autori uzsver, ka "Predator Prius" ir ideāls auto medībām arī tādēļ, ka tā hibrīda sistēma ļauj braukt arī tikai elektriskajā režīmā praktiski bez skaņas, kas ir ļoti svarīgi medībās. Kompānijas pārstāvji norāda, ka "Toyota Prius" automobili pielāgot medībām ir lētāk nekā ierastos apvidus automobiļus un pikapus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!