Foto: "Tavs Auto TV"

Labākais veids, kā pārliecināties par automobiļu uzticamību, ir izmēģināt to praksē. "Volvo" klientiem un partneriem Latvijā bija iespēja sporta kompleksā "333" izmēģināt visu šīs markas vieglo pasažieru automobiļu saimi dažādos braukšanas apstākļos.

"Silto laiku esam izlēmuši iesākt ar "Volvo" klientu pasākumu, lai parādītu mūsu esošo produktu gammu, gan arī lai pastāstītu par jaunumiem, kurus varam sagaidīt tuvākajā nākotnē. "333" trase ir perfekta vieta, kurā pārliecināties par "Volvo" drošību," komentēja Normunds Piebalgs, "Mūsa Motors Rīga" direktors.

"Caur bildītēm internetā neiepazīsi automašīnu. Šodienas testi ir apliecinājuši, ka "Volvo" savu latiņu drošības situācijās tur tīri labi. Mašīnas ir lieliskas, neko sliktu tajās neesmu atradis," pēc izmēģinājuma braucieniem norādīja Jānis Rapa, "Tet" infrastruktūras atbalsta nodaļas vadītājs.

"Šādi pasākumi jārīko kaut vai tikai tāpēc, lai cilvēki tiešām iepazītu nākotnes automobiļus. Kā gan savādāk mēs zinātu, kā šīs mašīnas uzvedas uz ceļa? Man vienmēr ir paticis "Volvo XC90", tas ir vienmēr bijis mans sapņu auto un tagad beidzot man tāds ir," iespaidos par pasākumu dalījās arī dziedātājs Intars Busulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!