Kompānija “BMW” oficiāli apstiprinājusi iepriekš izskanējušās baumas, ka šoruden notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentēs ekoloģiski tīru sportiska automobiļa konceptu. Lai arī detalizētāka informācija netiek atklāta, kļuvis zināms, ka prototips būs izgatavots uz “BMW M1 Hommage” koncepta, kas tika prezentēts pērn Itālijā.

“Ilgtspējība kļūst arvien būtiskāka,” preses paziņojumā pauž “BMW” kompānijas valdes loceklis Klauss Drēgers. “Ilgtermiņa attīstības konceptu jūs redzēsiet jau pēc pāris nedēļām Frankfurtes autoizstādē. “BMW EfficientDynamics Vision” prototips demonstrēs, cik efektīvi var būt sportiskie automobiļi. Jūs redzēsiet, ka ilgtermiņa attīstība nav fokusēta tikai uz agregātiem, bet arī uz dizainu un izmantotajiem materiāliem.”

Gaidāms, ka ekoloģiskā sporta auto koncepts būs divvietīga kupeja ar vidusmotora komponējumu, kas ietvers “BMW EfficientDynamics” ekoloģiskās programmas jaunākos sasniegumus. Vai sportiskā auto koncepts būs elektromobilis vai hibrīds, pagaidām nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!