Publicēti oficiālie attēli ar jauno krievu superauto "Marussia B2", kas prezentēts šobrīd notiekošajā Frankfurtes autoizstādē. Atgādināsim, ka vēl pērnā gada decembrī tika prezentēta šī automobiļa pirmā versija "Marussia B1".

Aktuālais krievu superauto "Marussia B2" aprīkots ar jaunu 3,6-litru sešcilindru dzinēju, ko pēc individuāla pasūtinājuma izgatavojusi pazīstamā kompānija "Cosworth". Motors tiks piedāvāts sešās jaudas variācijās ar 245 līdz 420 zirgspēkiem un tiks sajūgts tikai ar piecpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Iepriekšējam "Marussia" superauto prototipam bija uzstādīts 3,5-litru sešcilindru dzinējs, kas tradicionāli sastopams "Renault" un "Nissan" markas automobiļos. Arī tam bija paredzētas vairākas jaudas variācijas ar 240 līdz 300 ZS.

Pēc provizoriskas informācijas, jauno "Marussia" superauto pasūtinājuši jau 15 klienti, kaut gan oficiālas informācijas par šī spēkrata izlaides uzsākšanas datumu un tirāžu pagaidām nav. Gaidāms, ka "Marussia B2" maksās ap 100 tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!