Kompānija "Subaru" pašlaik notiekošajā "SEMA" autoizstādē Lasvegasā prezentējusi "Subaru Impreza WRX STI TRAX" prototipu, kas tradicionālo riteņu vietā aprīkots ar gumijas kāpurķēdēm braukšanai pa sniegu. Visādi citādi prototips praktiski pilnībā atkārto "Subaru" rallija bolīdu, ar kādu pilots Kens Bloks brauc ASV rallija čempionātā.

"TRAX" prototipu izstrādājusi kompānija "Vermont SportsCar", kas sagatavojusi arī Kena Bloka rallija "Subaru" spēkratu. Salīdzinājumā ar standarta "Subaru Impreza WRX STI" tam ir maksimāli askētisks interjers, atvieglināta un pastiprināta virsbūve, "Recaro Spa ProRacer" sēdekļi, oglekļa šķiedras durvju paneļi un ugunsdzēšanas sistēma.

Braukšanai pa sniegu paredzētais "Subaru" aprīkots ar 2,5-litru četrcilindru benzīna turbopūtes dzinēju (ar "Motec M800" programmējamo vadības bloku), kas attīsta 400 zirgspēku jaudu un 540 Nm griezes momentu. Tāpat tam ir piecpakāpju mehāniskā pārnesumkārba, pilnpiedziņas transmisija un programmējams centrālais diferenciālis.

Piedāvājam noskatīties video ar kāpurķēžu "Subaru Impreza WRX STI TRAX" darbībā. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Apskati lietotu "Subaru Impreza" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!