Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Ferrari" publicējusi oficiālo informāciju un attēlus ar "458 Italia" atvērtā virsbūves tipa versiju "Spider". Automobilis tiks prezentēts septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

"Ferrari 458 Italia Spider" aprīkots ar alumīnija jumtu, kas nolokāms speciālā nodalījumā aiz dzinēja. Kā norāda ražotājs, šajā modelī alumīnija jumtam ir vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar analoģisku auduma jumta mehānismu. Pirmkārt, tas sver par 25 kilogramiem mazāk nekā auduma jumts un ir automātiski nolokāms tikai 14 sekundēs.

Atvērtā virsbūves tipa automobilim ir pastiprināta konstrukcija, kā arī tam ir citāds balstiekārtas regulējums un izplūdes sistēmas skanējums. Kā norāda "Ferrari", tad šajā automobilī ar nolaistu jumtu pasažieri varēs sarunāties nepiepaceltā balsī, pat braucot ar ātrumu 200 km/h, pateicoties elektriski paceļamajam pretvēja kliedētājam.

"Ferrari 458 Italia Spider" aprīkots ar 570 zirgspēku jaudīgu 4,5-litru V8 dzinēju un septiņpakāpju robotizēto pārnesumkārbu ar diviem sajūgiem. Automobiļa dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti. Atgādināsim, ka šī modeļa kupeja līdz 100 km/h paātrinās 3,4 sekundēs un maksimāli sasniedz 320 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!