Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē notiekošajā Boloņas autoizstādē "Mercedes-Benz" sporta nodaļa "AMG" prezentēs speciālas modifikācijas "SLK 55 AMG" rodsteru". Automobilis izgatavots vienā eksemplārā par godu "AMG" un motociklu ražotāja "Ducati" pirmajam sadarbības gadam.

"Mercedes-Benz SLK 55 AMG Streetfighter" ieturēts "Ducati Streetfighter 848" motocikla vizuālā noformējuma stilā – automobilis krāsots šī motocikla ekskluzīvajā dzeltenajā tonī, kā arī ir aprīkots ar oriģināla dizaina melniem riteņu diskiem. Salona apdarē izmantoti oglekļa šķiedras dekoratīvie paneļi, bet melnie ādas sēdekļi izšūti dzelteniem diegiem.

Rodsters aprīkots ar 422 zirgspēku jaudīgu 5,5-litru V8 atmosfērisko dzinēju un septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. No vietas līdz 100 km/h spēkrats paātrinās 4,6 sekundēs un maksimāli sasniedz 250 km/h.

Jau rakstījām, ka pērn "AMG" un "Ducati" noslēdza vienošanos par sadarbību tirgvedības jomā. Rezultātā "AMG" kļuvis par galveno "Ducati MotoGP" komandas sponsoru šosejas motociklu pasaules čempionātā, bet "Ducati" guvis iespēju demonstrēt savus motociklus "AMG" produkcijas prezentāciju laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!