Foto: Publicitātes foto

Japāņu automašīnu ražotājs "Honda" savam "Civic" modelim Eiropas tirgū piedāvā jaunas vizuālās komplektāciju pakas – aerodinamisko (galerijā), sportisko, dizaina un praktisko.

Aerodinamiskā paka ir viena no šīm iepriekšminētajām iespējām, kuras uzlabojumos ietilpst priekšējā bampera formas un krāsas maiņa – tā augšdaļa ir virsbūves krāsā, bet apakšējā daļa ieturēta oglekļa šķiedras tekstūrā, tāpat kā aizmugurējā bampera difuzoram. Klāt nākuši pilnīgi jauna dizaina matēti 17 vai 18 collu izmēra lietie diski.

Kā vēsta oficiālā ražotāja informācija, piedāvātas tiek arī sporta, dizaina un praktiskuma komplektācijas. Sporta paka arī iekļauj vizuālu oglekļa šķiedras modifikāciju priekšā, aizmugurē un sānos, pievienots arī spoileris. Komplektācijā iekļautas arī apgaismotas sliekšņu dekoratīvās uzlikas un pārveidots aizmugurējais difuzors.

Praktiskuma paka izceļas ar uzstādītajiem sānu moldingiem, dubļu sargiem, kā arī uzlikām durvīm un bagāžnieka vākam. Savukārt dizaina paka piedāvā matētu radiatora dekoratīvo režģi, sudrabkrāsas bagāžnieka vāka līstīti, kā arī īpašu sānskata spoguļu korpusu pārklājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!