Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Honda" oficiāli atklājusi jaunās paaudzes "Civic" modeļa universāli "Tourer". Plašākai sabiedrībai automobilis pirmo reizi tiks parādīts septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

"Honda Civic Tourer" bagāžnieka tilpums ir 624 litru, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā – 1668 litru. Tādējādi tas ir ietilpīgāks, piemēram, par jauno "Volkswagen Golf Variant", kuram šie raksturlielumi ir attiecīgi 605 un 1620 litru.

Eiropas tirgū "Honda Civic Tourer" nonāks nākamā gada sākumā un būs pieejams ar kādu no diviem motoriem – ar 120 zirgspēku jaudīgu 1,6 litru dīzeļdzinēju vai 142 ZS jaudīgu 1,8 litru benzīna agregātu. Ja dīzeļmotors būs pieejams tikai ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, benzīna dzinējam būs pieejams arī piecpakāpju automātiskā transmisija.

"Honda Civic Tourer" aprīkots ar adaptīvajiem amortizatoriem aizmugurējai riteņu asij, kurai pieejami trīs darbības režīmi – "Comfort", "Normal" un "Dynamic". Šis būs pirmais "Honda" modelis vēsturē ar adaptīvajiem amortizatoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!