Foto: Publicitātes foto

Internetā publicēti pirmie attēli ar "BMW" 4. sērijas kabrioletu. Kaut arī automobilis oficiāli tiks prezentēts, visticamāk, novembrī notiekošajā Losandželosas autoizstādē, kādam izdevies bildes pārkopēt no automobiļa tirdzniecības brošūras.

Pēc provizoriskas informācijas, sākotnēji "BMW" 4. sērijas kabriolets būs pieejams četrās versijās – "435i" ar 306 ZS jaudīgo sešcilindru benzīna turbomotoru un "425i" ar 245 ZS jaudīgu divlitru turbopūtes dzinēju, kā arī "420d" un "430d" ar attiecīgi 184 un 258 ZS jaudīgu dīzeļmotoru.

Vēlāk piedāvājumu papildinās 184 ZS benzīna motors un pilnpiedziņas modifikācija "435i" versijai. Visu riteņu piedziņa būšot pieejama arī ar citiem dzinējiem, tomēr pagaidām nav zināms, kuriem tieši.

Tāpat jaunajam kabrioletam gaidāma sportiskā modifikācija "M4". Šāds kabriolets iegūs tādu pašu turbopūtes sešcilindru motoru kā jaunā "M4" kupeja ar 430 ZS un 500 Nm.

Atgādinām, ka "BMW" 4. sērijas kupeja tika prezentēta jūnijā. Markas piedāvājumā tā aizstās līdzšinējo 3. sērijas kupeju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!