Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" publicējis fotoattēlus ar jaunās paaudzes C-klases modeļa (W205 – rūpnīcas indekss) interjeru, kā arī video rullīti, kurā demonstrēti atsevišķi šī gaidāmā spēkrata eksterjera elementi.

Standartā jaunais modelis būs aprīkots ar septiņu collu centrālo ekrānu, bet par papildus samaksu tā vietā būs pieejams 8,4 collu ekrāns ar skārienjutīgu vadību centrālajā konsolē un projekcijas ekrānu.

Automobilim būs arī inovatīva klimata kontroles sistēma, kura izmanto GPS navigācijas datus, lai laicīgi noteiktu, ka priekšā ir tunelis, un automātiski aizvērtu gaisa recirkulācijas vārstu, lai salonā nenonāktu izplūdes gāzēm piesātinātais gaiss.

Savukārt priekšējam pasažiera sēdeklim būs sensors, kurš automātiski atpazīst uz tā novietoto bērnu sēdeklīti un automātiski atslēdz pasažiera drošības spilvenu.

"Mercedes-Benz" apgalvo, ka jaunā C-klase būs "labākā savā klasē". Atkarībā no modifikācijas automobilis būs par 100 kilogramiem vieglāks nekā priekštecis un patērēs par 20% mazāk degvielas nekā priekštecis ar tādas pašas veiktspējas motoru.

Par papildus samaksu C-klases modeļa pircējam būs pieejama "Airmatic" pneimatiskā balstiekārta, kurai autovadītājs var izvēlēties kādu no vairākiem režīmiem – "Comfort", "ECO", "Sport" un "Sport Plus". Tāpat šī sistēma automātiski samazina spēkrata klīrensu, braucot lielā ātrumā pa šoseju, kas samazinās aerodinamisko pretestību un attiecīgi arī degvielas patēriņu.

Jauno C-klasi autoražotājs prezentēs nākamā gada janvārī notiekošajā Detroitas autoizstādē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!