Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē prezentējis visgreznāko jaunās S-klases limuzīna modifikāciju "S600". Automobilis, kā izstrādē piedalījās arī sporta nodaļas "AMG" inženieri, aprīkots ar sešlitru V12 biturbo motoru.

"Mercedes-Benz S600" attīsta 530 zirgspēku jaudu un 830 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. No vietas līdz 100 km/h greznais limuzīns paātrinās 4,6 sekundēs, bet tā maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h atzīmes.

Jau standartā šīs versijas limuzīns aprīkots ar adaptīvo balstiekārtu "Magic Body Control", kā arī "Driving Assistance Plus" pakotni, kurā ietilpst adaptīvā kruīza kontrole, gājēju atpazīšanas sistēma un citas elektroniskās drošības sistēmas.

Atgādinām, ka šobrīd jaunās S-klases piedāvājumā ir tikai viena vēl jaudīgāka modifikācija – "S65 AMG", kas arī aprīkota ar V12 motoru – ar 630 ZS un 1000 Nm, ļaujot sportiskajam limuzīnam līdz 100 km/h paātrināties 4,3 sekundēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!