Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" izgatavojusi "Yeti" modeļa "agresīvo" versiju "Extreme". Šis prototips plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts mēneša beigās notiekošajā "Volkswagen" koncerna auto marku entuziastu festivālā "Wörthersee" Austrijā.

"Škoda Yeti Extreme" izgatavots uz atjauninātā modeļa bāzes. "Extreme" versijā tam ir paplašinātas riteņu arkas un masīvs priekšējais buferis.

Interjerā tam gan priekšā, gan aizmugurē uzstādīti "Recaro" sēdekļi. Dekoratīvajā apdarē izmantota oglekļa šķiedra un alumīnijs. Tā kā šis automobilis paredzēts ekstrēmām izklaidēm, tad salonā ir arī ekipējums gadījumiem, ja kaut kas noiet greizi – ugunsdzēšamais aparāts un nazis drošības jostu pārgriešanai.

"Škoda Yeti Extreme" aprīkots ar 150 zirgspēku jaudīgu 1,8 litru benzīna turbomotoru, sešpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu un bremžu sistēmu no "Octavia RS" modifikācijas. No vietas līdz 100 km/h ekstrēmais "jetijs" paātrinās deviņās sekundēs un maksimāli sasniedz 190 km/h.

Jau rakstījām, ka "Wörthersee" festivālā "Škoda" prezentēs arī "CitiJet" rodsteru, ko autoražotāja tehnoloģiskā institūta studeni izgatavojuši uz "Citigo" hečbeka bāzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!