Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" oficiāli atklājusi uzlabotās versijas "Range Rover" un "Range Rover Sport" apvidus automobiļus. Tiem būs vēl plašāks aprīkojuma klāsts, papildus eksterjera noformējuma varianti, pilnveidots V8 dīzeļmotors un sistēma "InControl", kuras ļaus attālināti vadīt automobili.

Attālinātās vadības sistēma "InControl" regulējama no "iOS" (Apple) un "Android" platformas viedierīcēm. Ar šīs aplikācijas starpniecību varēs jebkurā vietā un laikā uzzināt par degvielas līmeni tvertnē, ar atlikušo degvielas daudzumu nobraucamās distances prognozi, kā arī aizslēgt durvis vai aizvērt automašīnas logus.

Tāpat aplikācija palīdzēs atrast automobili stāvvietā un saglabās informāciju par līdzšinējiem braukšanas maršrutiem un ar to saistītajiem datiem (vidējais braukšanas ātrums, degvielas patēriņš u.tml.).

Uzlabotā "Range Rover" pircējiem tiks piedāvātas divi jauni virsbūves krāsojuma toņu varianti, 22 collu riteņu diski pagarinātās garenbāzes modifikācijai, panorāmas stikla jumtu ar elektriski bīdāmu saules aizsargu un pilnveidotu apgaismojumu pa virsubūves perimetru.

Tāpat greznais apvidus automobilis ieguvis "inteliģento" sēdekļu regulācijas sistēmu. Gadījumā, ja elektronika secina, ka nolaista otrās sēdekļu rindas atzveltne atdursies pret priekšējā sēdekļa atzveltni, tad elektrosistēma automātiski pabīdīs priekšējo sēdekli tālāk. Kad nolaistas aizmugurējo sēdekļu atzveltnes izveidojušas līdzenu grīdu, priekšējais sēdeklis atkal tiks automātiski pabīdīts atpakaļ.

Savukārt modernizētā "Range Rover SDV8" modifikācija ar 4,4 litru V8 dīzeļmotoru turpmāk attīstīs 339 zirgspēku jaudu un 740 ņūtonmetru griezes momentu (par 40 Nm vairāk nekā iepriekš).

Vēl šim modelim pilnveidota astoņpakāpju automātiskā pārnesumkārba "ZF", kurai uzlabots hidrotransformators.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!