Foto: Publicitātes foto

Krievijas tūninga kompānija "Top Car" palepojusies, ka tā ieguvusi valstī pirmo "Mercedes-Benz" jaunās paaudzes S-klases (W222 – rūpnīcas indekss) limuzīna bruņoto modifikāciju "Guard". Atbilstoši savai specializācijai "Top Gear" šo spēkratu ir pārveidojis – virsbūve pārkrāsota bēšas un tumši zila toņa kombinācijā, bet interjers daļēji iztapsēts ar krokodila ādu.

Šis gan nav pirmais projekts, kurā "Top Car" izmanto krokodila ādu. Tamlīdzīgi pārveidotu nu jau iepriekšējās paaudzes bruņoto S-klases sedanu tūninga kantoris prezentēja vēl pirms diviem gadiem. Šoreiz krokodila āda apdarē kombinēta ar mīkstāku tradicionālo "Nappa" ādu, kas izšūta rombiņos, gluži kā grīdas pārsegumam.

Tehniskā ziņā "Top Car" pārveidotais bruņotais limuzīns gan palicis bez izmaiņām. Tas joprojām ir aprīkots ar 530 zirgspēku jaudīgu sešlitru V12 turbomotoru.

Iespējams, ka šis tā arī paliks kā vienīgais jaunais bruņotais S-klases limuzīns Krievijā, jo šobrīd valstij Ukrainas konflikta dēļ ir virkne sankciju, kā ietvaros aizliegts arī eksportēt bruņotos transportlīdzekļus uz Krieviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!