Foto: Publicitātes foto

Pasaulē plaši pazīstamais vācu tūninga kantoris "Hamann" izstrādājis savu vizuālo pārveidojumu programmu sportiskajam "BMW M5" sedanam, ko nodēvējis par "Mi5Sion". Tomēr šoreiz markas fani "Hamann" projektu uzņēmuši ar dalītām jūtām.

"Hamann" izstrādātais "BMW M5" virsbūves aerodinamisko elementu komplekts sportisko automobili padara vizuāli platāku, savukārt priekšējos lukturus – šaurākus. Agresīvā veidola komponentes, kas pilnībā izgatavotas no oglekļa šķiedras, paredz arī japāņu tūninga stila uzliku uz aizmugurējām durvīm.

Vācu tūninga kompānijas izstrādātās kompozītmateriālu uzlikas vairāk atgādina, piemēram, "Lexus" automobiļa apdarinājumu. Tomēr "Hamann" šim Vācijas lielceļu monstram piedāvā arī vizuāli pievilcīgus 21 collas riteņu diskus un sportiskāka regulējuma balstiekārtu, kas klīrensu pazemina par 35 milimetriem.

Visādi citādi "BMW M5" projekta "Mi5Sion" ietvaros palicis bez izmaiņām tehnikā. Automobilis aprīkots ar 4,4 litru V8 biturbo motoru, kas attīsta 560 zirgspēku jaudu un 680 ņūtonmetru griezes momentu. Tas ļauj sportiskajam sedanam no vietas līdz 100 km/h paātrināties 4,4 sekundēs un maksimāli sasniegt 305 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!