Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Lumma Design" izstrādājusi pārveidojumu programmu jaunās paaudzes apvidus automobilim "BMW X6", kas rezultātā ieguvis "XLR X 6 R" nosaukumu. Šajā modifikācijā automobilis ieguvis agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu no oglekļa šķiedras un mazliet uzlabotus tehniskos risinājumus.

"Lumma CLR X 6 R" virsbūves aerodinamisko elementu komplekts ieturēts "wide body" stilā ar paplašinātām riteņu arkām un masīviem buferiem. Tāpat automobilim paredzēta sportiskāka skanējuma izplūdes sistēma, par 40 mm pazemināta balstiekārta un 22 collu riteņu diski.

Vēl "Lumma Design" ir izstrādājusi dzinēja elektroniskā vadības bloka programmatūru, kas ļāvusi palielināt jaudu visām jaunā "BMW X6" modifikācijām. Piemēram, visjaudīgākajai standarta versijai "xDrive50i" ar 4,4 litru V8 biturbo motoru tas ļāvis jaudu no standarta 450 zirgspēkiem palielināt līdz 555 ZS.

Pārveidoto modifikāciju dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti. Atgādinām, ka standarta "BMW X6 xDrive50i" no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,8 sekundēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!