Foto: Publicitātes foto
Pazīstamā motociklu ražotāja "Ural" piedāvājumā atgriezies "Gear Up" modeļa speciālā modifikācija "Sahara". Tā no standarta modeļa atšķiras ar bagātīgu bāzes aprīkojumu un plašu papildu aprīkojuma sarakstu.

"Ural Gear Up Sahara" ir divu riteņu piedziņa, kur caur kardāna pārvadu tiek novadīta vilkme arī uz blakusvāģa riteni. Motocikls aprīkots ar 749 kubikcentimetru četrtaktu dzinēju, kas pie 4300 apgriezieniem minūtē attīsta 57 ņūtonmetru griezes momentu, bet pie 5500 apgr./min tas sasniedz savu maksimālo jaudu – 41 zirgspēku. Spēka agregāts sajūgts ar četrpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

"Ural Gear Up Sahara" ir aprīkots ar "Sachs" amortizatoriem un "Brembo" četrcilindru bremzēm. "Ural" rekomendē, ka komplektācijā ar blakusvāģi ar šo motociklu nevajadzētu braukt ātrāk par 110 km/h.

Šīs versijas motocikls maksā no 16 tūkstošiem eiro, un pie markas izplatītājiem tas nonāks jau šomēnes. Atgādinām, ka kopš 1998. gada "IMZ-Ural" ir simtprocentīgi privāta kompānija, kas savu produkciju eksportē arī uz ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!