Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Škoda" ieviesusi virkni uzlabojumu "Superb" modelim. Pamatā šim atjauninātajam automobilim ir uzlabotas aprīkojuma iespējas.

Modernizētais "Škoda Superb" ieguvis jaunu multimediju sistēmu, kurai ir lielāks ekrāns jebkurā no modifikācijām. Piemēram, līdzšinējā piecu collu ekrāna vietā būs 6,5, savukārt līdzšinējā 6,5 ekrāna vietā būs astoņu collu, bet līdzšinējo astoņu collu vietā – 9,2 collu ekrāns.

Tāpat spēkratā tagad pieejama masāžas funkcija autovadītāja sēdeklī (ja klients izvēlējies opciju ar sēdekļa ventilāciju un elektropiedziņu), ir uzlabota skaņas izolācija, piedāvājumā iekļauta "Maneuver Assist" sistēma, kura automātiski nobremzē spēkratu, ja pamana parkošanās laikā kādu šķērsli, kā arī automātiski bremzē, ja braukšanas laikā pamana sadursmes augstu risku.

Vēl modernizētajam "Škoda Superb" tiek piedāvāti jauni virsbūves krāsojuma toņi, riteņu disku dizaina varianti, kā arī mobilā aplikācija "Škoda Connect App", kas ļauj īpašniekam attālināti pārliecināties, vai auto durvis ir aizslēgtas, vai logi ir aizvērti utt.

Tirdzniecībā Eiropā atjauninātais "Škoda Superb" nonāks jau maija beigās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!