Foto: Publicitātes foto

Dienvidkorejiešu autoražotājs "Hyundai" pašlaik notiekošajā Losandželosas autoizstādē prezentējis savu vislielāko apvidus automobili "Palisade". Apvidnieks izstrādāts uz jaunas platformas, ir aprīkots ar V6 benzīna dzinēju, pārnesumus tam pārslēdz ar taustiņiem un pilnpiedziņai ir speciāls regulējums braukšanai pa sniegu.

"Hyundai Palisade" kopgarums sasniedz gandrīz piecus metrus. Šīs dienvidkorejiešu markas vislielākais apvidnieks ir aprīkots ar 295 zirgspēku jaudīgu 3,8 litru V6 benzīna dzinēju, kas sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

"Hyundai" vislielākajam apvidniekam ir viscaur diožu lukturi, mērinstrumentu panelis ar 12,3 collu ekrānu, septiņas USB ligzdas, viedtālruņu bezvadu uzlāde, "Infinity" audio sistēma un projekcijas ekrāns. Otrajai sēdekļu rindai ir pieejama "Rear Sleep Mode" funkcija, kas atslēdz aizmugurējos audio sistēmas skaļruņus, lai pasažieris varētu izbaudīt mieru.

Tirdzniecībā ASV "Hyundai Palisade" nonāks nākamā gada vasarā un konkurēs ar "Toyota Highlander", "Honda Pilot" un "Nissan Pathfinder". Lielais "Hyundai" apvidnieks tiks ražots rūpnīcā Dienvidkorejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!