Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Hyundai" šomēnes prezentēs jaunās, jau ceturtās paaudzes "Tucson" apvidus automobili. Pagaidām autoražotājs publicējis trīs attēlus, kuros daļēji atklāts jaunais automobilis. Tajos redzams, ka "Tucson" iegūs kardināli jaunu eksterjera un interjera dizainu.

Līdz ar paaudzes maiņu "Hyundai Tucson" ieguvis principiāli jauna veidola virsbūves priekšdaļas noformējumu, tostarp milzīgu radiatora dekoratīvo režģi, kas apvienots ar lukturu sekciju. Līdzīgi radikālas izmaiņas ir arī jaunā apvidus aizmugurējā daļā, kas noformēta sportiska automobiļa stilā, tostarp ar izgaismotu līniju starp aizmugurējiem lukturiem.

Savukārt interjerā taustiņu un slēdžu skaits samazināts līdz minimumam – funkcijām piekļūt un tās pielāgot varēs ar multimediju sistēmas skārienjutīgā ekrāna palīdzību. Arī tradicionālo mērinstrumentu paneli aizstājis digitālais ekrāns.

Pēc provizoriskas informācijas, ceturtās paaudzes "Hyundai Tucson" būs nedaudz lielāks par savu priekšteci. Tāpat jaunajam modelim būšot arī hibrīda modifikācija.

Plašākai sabiedrībai jaunais "Hyundai Tucson" pilnībā tiks atklāts 15. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!