Poļu autosportists Roberts Kubica, kurš aizvien turpina atveseļošanās procesu pēc februārī piedzīvotās avārijas, izteicis pilnu gatavību jau 2012. gadā atgriezties Formulā 1. Viņš uzskata, ka avārija nekādas paliekošas sekas uz viņa sniegumu nebūs atstājušas, jo viņš to nemaz neatceras.

"Atbilde uz pirmo jautājumu ir apstiprinoša," saka Kubica, vaicāts vai nākošgad sportists atgriezīsies Formulā 1.

Kā zināms, tad šo sezonu Andoras rallijā piedzīvotās avārijas dēļ, kas maksāja smagu labās rokas traumu, Kubica izlaiž, taču "Renault" komanda izteikusi gatavību pieņemt viņu atpakaļ sastāvā, tiklīdz sportists būs vesels un gatavs atkal doties trasē. Taču pirmkārt daudzus uztrauc jautājums, vai Kubica spēs būt tik pat ātrs kā iepriekš?

"Nedomāju, ka avārija kaut ko būs ietekmējusi," viņš mierina līdzjutējus. "Avāriju nemaz neatceros, vienīgi zinu, kāda tā bija. Taču pašam sajūta ir tāda, it kā tā nekad nebūtu notikusi."

Kubica gan atzīst, ka fiziski joprojām jūtas visai vājš, taču pakāpeniski atkopjas. Arī svars esot atgriezies normālā līmenī un nu jau viņš var pastaigāt bez palīdzības. Kubica arī vēlreiz atgādina, ka viņš ir "Renault" komandas pilots un tāds arī paliks pēc atgriešanās F1 čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!