Foto: AFP/Scanpix
Norvēģu rallija pilots Madss Ostbergs vēlreiz ir apstiprinājis savu līdzdalību šonedēļ notiekošajā "auto24 Rally Estonia", apstiprina sacensību rīkotāji.

Baumas par norvēģu pilota iespējamo nepiedalīšanos Igaunijas rallijā izskanēja pagājušonedēļ, kad Ostbergs smagi avarēja pārbaudes ātrumposmā jeb "shakedown" pirms Bohēmijas rallija un šajās sacensībās nestartēja. Pēc negadījuma viņš tika nogādāts slimnīcā, taču ārsti atzina, ka Ostberga veselībai nekas nekaiš.

"Ārsts teica, ka man esot divi plīsumi mugurkaulā, taču tie nav radušies šajā avārijā," saka Ostbergs. "Līdz ar to es šonedēļ būšu Otepē un jau gatavojos startam."

"auto24 Rally Estonia" līdz ar to piedalīsies visas pasaules rallija čempionāta (WRC) zvaigznes, kas bija iepriekš pieteikušies - Madss Ostbergs, beļģis Tjerī Nevils, čehs Martins Prokops un soms Jari-Mati Latvala, kurš startēs vēsturisko automašīnu ieskaitē.

"auto24 Rally Estonia", kas notiks 20. un 21. jūlijā, ir Igaunijas, Latvijas, Baltijas un Ziemeļeiropas (NEZ) rallija čempionāta posms, kā arī FIA Eiropas vēsturisko automašīnu čempionāta etaps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!