Foto: DELFI
Latvijas rallija čempionāta trešajam posmam, rallijam "Sarma 2013" ir pieteikušās vairāk kā 100 ekipāžas, kas ir jauns ziemas sacensību rekords.

Rallijs "Sarma 2013", kas notiks šajā nedēļas nogalē, ir arī Lietuvas rallija čempionāta otrais posms un Latvijas rallijsprinta čempionāta posms, kas arī sekmējis kuplo dalībnieku skaitu. Tāpat šīs sacensības iekļautas Baltijas, Ziemeļeiropas zonas (NEZ) čempionāta un "Michelin" kausa izcīņas kalendārā.

Latvijas rallija čempionātam ir saņemti 33 pieteikumi, Lietuvas posmam - 38, rallijsprintam - 24 pieteikumi, kopumā 106 ekipāžas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Krievijas, Baltkrievijas un Polijas.

Rallijs "Sarma 2013", kas ir viens no vecākajiem ziemas rallijiem Baltijā, risināsies divas dienas, 23. un 24. februārī. Sacensību starts paredzēts sestdien, 23. februārī pl. 15:30 Apē. Sacensību pirmajā dienā ekipāžām būs jāveic četri ātrumposmi, no kuriem divi - nakts apstākļos.

Svētdien sacensības atsāksies Gulbenes apkārtnē ar piekto ātrumposmu, kas sāksies pl. 9:06. Otrajā rallija dienā sportistiem paredzēti seši ātrumposmi.

Kā zināms, pirmie divi šāgada Latvijas čempionāta posmi risinājās rallija "Liepāja-Ventspils" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!