Foto: EPA/LETA

Šāgada F-1 čempionāta dalībnieces komandas ir noteikušas atšķirības zīmes savām formulām, pēc kurām televīzijas pārraidēs sacensību laikā trasē varēs atšķirt komandu pilotus.

Kā zināms, uz formulām esošās kameras tiek krāsotas sarkanā vai dzeltenā krāsā, kas ļauj atšķirt pilotus, īpaši, ja tiem ir līdzīgs ķiveru krāsojums kā, piemēram, "Mercedes" braucējiem Niko Rosbergam un Lūisam Hamiltonam. Sarkana kamera šosezon būs uz Rosberga formulas, bet uz Hamiltona – dzeltena.

Sarkanas kameras būs arī uz Sebastjana Fetela ("Red Bull"), Fernando Alonso ("Ferrari"), Džensons Batona "(McLaren"), Kimi Raikonena ("Lotus"), Niko Hulkenberga ("Sauber"), Pola di Restas ("Force India"), Pastora Maldonado ("Williams"), Žana-Ērika Verņjē ("Toro Rosso"), Šarla Pika ("Caterham") un Luisa Razijas ("Marussia") formulām.

Attiecīgi dzeltenās kameras būs uz Marka Vēbera ("Red Bull"), Felipes Masas ("Ferrari"), Serhio Peresa ("McLaren"), Romēna Grožāna ("Lotus"), Estebana Gutjeresa ("Sauber"), Valteri Botass ("Williams"), Daniela Rikjardo ("Force India"), Gido nav der Gardes ("Caterham") un Maksa ČIltons ("Marussia") bolīdiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!