Foto: AFP/Scanpix

Franču autoražotāju "Citroen" rallija komandas vadība varētu lūgt deviņkārtējo pasaules čempionu Sebastjenu Lēbu atgriezties pasaules meistarsacīkstēs (WRC), lai palīdzētu komandai cīnīties par titulu, ziņo ārzemju mediji.

Sākotnēji bija paredzēts, ka Lēbs šosezon piedalīsies tikai četros WRC posmos - Montekarlo, Zviedrijā, Argentīnā un Francijā, taču "Citroen" varētu lūgt viņu izpalīdzēt arī citās sacensībās, ja radīsies tāda nepieciešamība.

"Es par šādu iespēju pagaidām nedomāju, jo mums ir jāstrādā ar tiem pilotiem, kas komandu pārstāv," norāda "Citroen" komandas direktors Īvs Matons. "Sezonas beigās, ja ar to mēs varētu nodrošināt sev uzvaru čempionātā, es noteikti aicināšu Lēbu komandā. Bet es nekrītu panikā, esmu pārliecināts, ka mēs tāpat ar to varam tikt galā. Ožjērs rāda fantastisku sniegumu, bet mums ir jāturpina ticēt sev un jācīnās."

WRC kopvērtējumā pēc trim posmiem "Citroen" apsteidz "Volkswagen" par sešiem posmiem. Kā zināms, sezonas pirmajā posmā, Montekarlo rallijā, uzvarēja Lēbs, Zviedrijā viņš finišēja otrais aiz Ožjēra, bet Meksikā uzvaru izcīnīja Ožjērs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!