Foto: Publicitātes foto

Eiropas rallija čempionāta (ERČ) organizatori "Eurosport Events" gatavojas tiešraidē translēt vairākus Polijas rallija ātrumposmus, informē kompānijas preses dienests.

Polijas rallijs ir viens no vecākajiem Eiropā - šogad tas notiks 70.reizi, un ERČ rīkotāji sola tiešraidē translēt četrus tā ātrumposmus - divus sestdien, 14.septembrī, un divu ssvētdien, 15.septembrī.

Rallija rīkotāji savukārt paredz lielu skatītāju pieplūdumu, pateicoties tam, ka šogad Eiropas čempionātā ir iesaistījies bijušais poļu F-1 pilots Roberts Kubica, kurš, protams, ir apsolījis piedalīties savā mājas rallijā un būs vienano lielākajām zvaigznēm šajās sacensībās.

ERČ Polijas rallijs risināsies tajā pašā apvidū, kur savulaik notika pasaules rallija čempionāta (WRC) Polijas posms. Rallija centrs būs Mikolajkos, apmēram 145 km attālumā no Polijas-Lietuvas robežas.

"70th LOTUS Rally Poland" būs trešais ERČ posms, kura ātrumposmi tiks translēti "Eurosport" kanālā - pēc rallija Azoru salās un Korsikas rallija. ERČ Latvijas posms, "Rally Liepāja-Ventspils" tika parādīts īpašās reportāžās pēc sacensībām.

Par šo pasākumu no notikumu vietas gatavojas informēt arī portāls "Delfi"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!