Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas pilsētai Valensijai arī nākamajā sezonā netiks dota iespēja uzņemt F-1 čempionāta posmu, Spānijas "Grand Prix" atkal notiks Barselonā.

Kā liecina Spānijas laikraksta "El Mundo" rīcībā nonākušais nākamās sezonas F-1 kalendāra plāns, kas gan oficiāli tiks apstiprināts vien septembrī, Spānijas "Grand Prix" sacīkstes nākamā gada 11.maijā paredzēts rīkot Barselonā.

Arī šajā sezonā Spānijas "Grand Prix" sacīkstes notika Barselonā, bet Valensijai bija solīta atgriešanās čempionāta kalendārā līdz ar nākamo gadu.

Iepriekš tika vēstīts par panāktu vienošanos starp Barselonas un Valensijas trašu atbildīgajām personām par pamīšu sacīkšu uzņemšanu šajās pilsētās, taču jaunākā informācija liecina, ka šāda vienošanās tomēr nav panākta.

Kā ziņots, no nākamās sezonas kalendāra tikušas svītrotas Indijas "Grand Prix" sacīkstes, un tāds pats liktenis var sagaidīt arī posmu Dienvidkorejā.

Nākamajā kalendārā plānots iekļaut Soču posmu Krievijā, kas būs pirmās F-1 sacensības šīs valsts vēsturē, kā arī tiek meklēta iespēja sarīkot sacīkstes Ņūdžersijas štatā Amerikā. Tāpat zināms, ka nākamgad F-1 atgriezīsies Austrijā, kur piloti pēdējoreiz sacentās 2003.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!