Aizvadītajās brīvdienās Maskavā notika ikgadējais "Rally Masters Show", kurā piedalījās vairākas pasaules rallija zvaigznes, bet uzvaras laurus plūca Latvijas un Igaunijas komandu ekipāžas.

Šāgada "Rally Masters Show" uzvaru absolūtajā vērtējumā izcīnīja igauņi Marko Martins/Kristo Krāgs ("Ford Focus 03 WRC"), šo uzvaru izraujot pēdējā ātrumposmā, kurā bija par sešām sekundēm ātrāki nekā Latvijas komandu "Sports Racing Technologies" pārstāvošie Vasīlijs Grjazins/Dmitrijs Čumaks("Ford Fiesta S2000"). Trešo vietu izcīnīja igauņi Timmu Kirge/Erki Pintss ("Ford Fiesta S2000").

No Latvijas ekipāžām šajās sacensībās startēja Māris Neikšāns/Ringolds Bērziņš, kuri ierindojās septītajā vietā, kā arī Latvijas drošības ekipāža Vineta Ervalde/Līga Stirna. Ar krievu pilotiem šovā tika pārstāvētas arī Latvijas rallija komandas "ASRT" un "Prospeed".

"Rally Masters Show" ir Maskavas pilsētas atbalstīts rallija šovs, kas notiek olimpiskajā Krilatskas velodromā. Šogad trasē tika iekļauti trīs ātrumposmi, kas bija jāveic divas reizes katrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!