Foto: AP/Scanpix

F-1 promoters Bērnijs Eklstouns uzskata, ka "Marussia" un "Caterham" komandu aiziešana no F-1 čempionāta nebūs liels zaudējums "karaliskajām" autosacīkstēm", vēsta britu mediji.

"Neviens neskums pēc "Caterham" un "Marussia", jo tās nav vadošās komandas," prominentais izdevums "Autosport" citē Eklstounu. "Par viņām zina tikai tāpēc, ka viņiem ir problēmas. Ja gribat kļūt slaveni, vajag kaut ko darīt. Piemēram, tas nabaga puisis Pistoriuss - viņu zina dēļ nelaimīgā gadījuma ar draudzeni. Bet kad viņš izcīnīja medaļas, neviens par viņu neinteresējās."

Tāpat Eklstouns neuzskata, ka F-1 vajadzētu cīnīties par jauniešu auditoriju, jo tā nav interesanta F-1 reklāmdevējiem.

"Es neinteresējos par "tvītošanu", "Facebook" un pārējām muļķībām," piebilst Eklstouns. "Izmēģināju, bet secināju, ka esmu pārāk vecmodīgs. Nesaskatu tajā nekādu vērtību. Un es nezinu, ko šodienas jaunā paaudze patiešām grib. Jūs gribat man iestāstīt, ka vajag atrast veidu, kā likt 15 gadus vecam tīnim skatīties F-1, jo kāds grib viņiem piedāvāt jaunu produktu? Viņus tas neinteresēs ne mazākā mērā."

"Jauniešu redz "Rolex" zīmolu, bet vai viņi ies un pirks šos pulksteņus? Viņi to nevar atļauties," saka promoters. "Vai arī mūsu sponsors "USB" - bērni neinteresējas par banku darījumiem. Viņiem nav tik daudz naudas, lai to noguldītu. Tā es uzskatu. nezinu, kāpēc cilvēki tik ļoti grib šo tā saukto "jauno paaudzi". Lielākai daļai no viņiem nav naudas. Es labāk vērsīšos pie 70 gadus veca vīra, kam ir daudz naudas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!