Foto: AP/Scanpix

"Mercedes" F-1 komandas vācu pilots Niko Rosbergs atzinis, ka pēc Abu Dabi "Grand Prix" posma, kurā viņš zaudēja cerības uz titulu, nav bijis viegli skatīties komandas biedra Lūisa Hamiltona gaviles par uzvaru.

"Šobrīd manī dominē vilšanās sajūta - ar to man vēl ir jātiek galā," pēc sacīkstes portālam "f1news.ru" atzina Rosbergs. "Šābrīža sajūtas ir līdzīgas kā Ostinā, kad ari izlaidu no rokām uzvaru."

Kā ziņojām, Hamiltons uzvarēja noslēdzošajās sezonas sacīkstēs, kamēr Rosberga formulu sacīkstes vidū piemeklēja tehniskas problēmas un viņš beigās ierindojās tikai 13.vietā.

"Es nepadevos," par 2014.gada sezonas pēdējo sacīksti saka Rosbergs. "Zināju, ka man ir jāfinišē vismaz sestajam, lai kļūtu par čempionu, ja Hamiltons izstāsies. Es cerēju uz labāko, pilotēju maksimālu uzmanīgi, braucu ar to ātrumu, kādu formula pieļāva. Ar katru apli manas cerības saruka - situācija bija ļoti smaga."

"Es cerēju cīnīties līdz par finiša karogam, bet vislielāko vilšanos sagādāja tas, ka to nespēju," piebilst Rosbergs. "Gribēju "presingot" līdz pēdējam līkumam. Jā, man tagad nav viegli skatīties Hamiltona svinības par uzvaru."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!