Foto: Publicitātes foto

Jau nākamajā nedēļas nogalē, 10. augustā, Bauskas "Musa Raceland" trasē tiks aizvadīts ceturtais posms Latvijas autosprinta kausā, kas notiks "RX Challenge" ietvaros.

Ceturtā posma konfigurācija ietvers Mūsas autokrosa trasi, īsu asfalta sekciju un daļu no hipodroma.

Autosprinta sacensībās var piedalīties ikviens neatkarīgi no iepriekšējas pieredzes autosportā. Sacensībās var braukt gan ar ielas, gan sporta automašīnām.

Reģistrācija sacensībām notiek interneta mājaslapā Kalvemotorsports.lv.

Pēc trīs aizvadītiem posmiem gandrīz katrā no ieskaites klasēm iezīmējušies izteikti līderi. Kaspars Tiders (Honda Civic) šobrīd ieņem pirmo pozīciju gan "Sailun 2WD" klasē, gan "1600" klasē.

Madars Dīriņš (Renault Clio) tikmēr ir izvirzījies vadībā "2000" klasē un "2WD Open" klasē. "Sailun RWD" un "RWD Open" klasēs notiek sīva cīņa par pirmo vietu, kuru šobrīd ieņem Juris Atraskevics (BMW 318ti). Juris ir šī brīža līderis arī RWD klasē.

"Sailun 4WD" klasē pirmās trīs vietas šobrīd ar vienādu punktu skaitu ieņem Rolands Kaucis (Subaru Impreza), Artis Vicinskis (Subaru) un Mārcis Stūriška (Subaru Impreza), bet "4WD 2800" klasē pārliecinošā vadībā ir izvirzījies Edgars Lācis – Stalidzāns (Subaru Impreza). Rolands Kaucis ir šī brīža līderis arī "4WD Open" klasē, taču cīņā par uzvaru sezonas kopvērtējumā noteikti iesaistīties arī Artis Vicisnkis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!