Foto: Publicitātes foto
Ekipāžu motokrosa 2020. gada pasaules čempionāta kalendārā palikuši vien pieci posmi, informē meistarsacīkšu rīkotāji WSC.

Trešdien Covid-19 pandēmijas un Beļģijas valdības pagarināto ierobežojumu sporta pasākumu rīkošanas aizliegumam dēļ Starptautiskā Motosporta federācija (FIM), sacensību promouters "APO Multimedia", Beļģijas Motosporta federācija (FMB) un sacensību organizators pauda nožēlu par Beļģijas posma atcelšanu, kas 23. augustā bija paredzēts Goikā.

Sākotnēji sezonas kalendārā bija paredzēti 11 posmi, bet jau iepriekš šopavasar atcēla etapus Ukrainā, Beļģijā, Francijā, Nīderlandē un Čehijā.

Tā kā situācija mainās, pasaules čempionāta organizatori turpinās sekot līdzi, vai būs vajadzīgas vēl citas izmaiņas sacensību grafikā.

Šobrīd pasaules čempionāta pirmais posms motokrosā ekipāžām ieplānots 12. jūlijā Igaunijas ciemā Langē, bet pēdējais posms – Vācijas trasē Rūdersbergā 20. septembrī.

Latvijā šogad pasaules čempionāta posma nebūs.

Šosezon pasaules čempionātā plāno piedalīties latviešu kantētājs Kaspars Stupelis, kurš startēs kopā ar nīderlandieti Danielu Vilemsenu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!