Uz Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) prezidenta amata atkārtotu termiņu pretendē Raimonds Kisiels, vēsta organizācija.

Līdz prezidenta kandidātu pieteikumu iesniegšanas termiņam, 21. martam, saņemts tikai viens iesniegums. Kisielu atkārtotam termiņam izvirzījuši un iesniegumu parakstījuši deviņi biedri - Biedrība "MM Motorsports", Biedrība "Rally Latvia", Biedrība "RE Autoklubs", SIA "Solus", Biedrība "Master Events", Biedrība "RAC", Biedrība "RA EVENTS", Biedrība "MS Sports", Biedrība "VAMSK".

"Izvirzām LAF prezidenta amatam Raimondu Kisielu. Uzskatām, ka iepriekšējos gados, Raimonds savas prezidentūras laikā Latvijas Automobiļu federācijai ir devis lielu pienesumu finansiāli, kā arī LAF atpazīstamībai Latvijas un pasaules autosporta sabiedrībā," teikts LAF Rallija komisijas biedru iesniegumā. "Pēdējie divi gadi bijuši īpaši izaicinoši gan autosportam, gan sabiedrībai kopumā, tomēr Latvijas Automobiļu federācija ir noturējusi savu līmeni, kā arī ir izveidotas iestrādes turpmākajiem plāniem autosportam Latvijā. Ceram, ka Raimonds Kisiels uzņemsies šos pienākumus pildīt vēl četrus gadus."

LAF biedru sapulce 2022. gada 30. martā risināsies Biķernieku kompleksās sporta bāzes administrācijas ēkā.

2018. gadā Kisiels ar pārliecinošu balsu vairākumu tika ievēlēts LAF prezidenta amatā. Toreiz uz amatu pretendēja arī Andris Kulbergs un Olafs Ozols. Pirms Kisiela LAF prezidents bija Jānis Naglis.

Latvijas Automobiļu federācijas prezidents tiek ievēlēts uz četriem gadiem, bet viena persona amatā drīkst atrasties divus termiņus pēc kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!