Foto: Publicitātes foto

10. jūnijā Biķernieku trasē sacensības būs ne tikai Baltijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas autošosejas čempionātu otrais posms, bet Rīgā redzēsim arī ātrās un ekskluzīvās "Porsche GT3 CUP" klases automašīnas Ziemeļeiropas čempionāta ietvaros, kur startēs arī viens no ātrākajiem latviešu pilotiem – Valters Zviedris.

""DeWALT Grand Prix" sacensības autosporta līdzjutējiem vienmēr ir ar kādu īpašu odziņu, tāpat arī šogad – otro gadu pēc kārtas Rīgā viesosies "Porsche GT3 CUP" seriāls ar plašu dalībnieku skaitu. Prieks, ka sacensību favorītu pulkā ir arī latvietis un līdzjutējiem būs iespēja just līdzi pašmāju sportistam. Plašā un dažādā sacensību programma sestdienas sacensību braucienos radīs īstus autošosejas svētkus," saka sacensību organizators Andis Meilands.

Šobrīd vēl turpinās dalībnieku reģistrācija, bet kā ierasts visplašākais dalībnieku skaits un neprognozējamas cīņas trasē gaidāmas "BMW 325 CUP" klasēm, kurā sacensību favorītu pulkā Latvijas sportisti – Ričards Šubeckis, Mārtiņš Lapiņš, Krišjānis Oskerko. Sagaidāma arī Latvijas autošosejas leģendas Jāņa Horelika atgriešanās.

"Porsche GT3 CUP" klasē uz starta gaidāmi 15 dalībnieki no Somijas, Igaunijas, Lietuvas, kā arī vienīgais pārstāvis no Latvijas - Valters Zviedris.

Ekskluzīva tehnika gaidāma GT klases braucienos – "Mercedes-AMG GT3", "Chevrolet Corvette", "Porsche GT3 CUP", "BMW M3" un citi ātri, skaļi un ekskluzīvi spēkrati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!