Foto: DELFI Aculiecinieks
”29.oktobra rītā Baznīcas ielā notika neliela avārija. Braucu aiz mašīnas Toyota RAV4, kas apstājās un sāka braukt atpakaļgaitā. Pagriezos mazliet pa labi un pat pasignalizēju, bet tomēr dabūju sitienu kreisajā spārnā. Video tas ir redzams,” raksta Andrejs.

”Piezvanīju uz ceļu policiju, bet viņi atteicās braukt, sakot, ka cietušo nav un automašīnas var pašas turpināt ceļu. Teica, lai aizpilda vienošanās iesniegumu. Uzrakstīju visu, kā bija. Bet sieviete, kas vadīja ”Toyotu”, uzrakstīja, ka viņa apstājās, bet es neievēroju distanci. Turklāt es viņai uzreiz pēc avārijas pateicu, ka man mašīnā ir videoreģistrators. Visi avārijas aculiecinieki arī uzreiz kaut kur pazuda.

Kaut arī skāde nav liela (sadauzīts lukturis, iemīcīts spārns un bamperis), uzskatu, ka savas kļūdas atzīt ir jāprot, bet nevis izdomāt visādas pasakas. Ja man mašīnā nebūtu videoreģistratora, visdrīzāk vainīgs būtu es. Sievietes versija patiešām izklausījās ticama. Un manā vietā varētu būt jebkurš. Video ieraksts tika nodots apdrošināšanas kompānijai. Tā kā – reģistrators jums var stipri palīdzēt tamlīdzīgās situācijās.

Un visbeidzot. Ja esat avārijas aculiecinieks, aizkavējieties vismaz 30 sekundes, atstājiet sava telefona numuru. Tas var kādam ļoti palīdzēt.”

Ja video logs nav atvēries, klikšķiniet šeit!

DELFI Aculiecinieks turpina projektu "Ceļu reportieris". Šoreiz vairāk uzmanību pievērsīsim satiksmes drošībai un aculiecinieku vērojumus lūgsim komentēt Valsts policijas ekspertiem.

Ja arī jūs vēlaties iesūtīt reportāžu "Ceļu reportierim", rakstiet uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un izmantojiet Aculiecinieka satura iesūtīšanas formu. Labāko reportāžu autori tiks pie vērtīgām balvām. Vairāk par "Ceļu reportiera" projektu lasiet šeit. Vairāk par reportāžu publicēšanas noteikumiem uzzināsiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!