Foto: DELFI Aculiecinieks
"Jāatzīst, tas bija pasen, kad mācījos autoskolā, tomēr cenšos regulāri sekot līdz aktualitātēm. Izskatās gan, ka esmu palaidis garām jaunu CSN punktu, kas ļauj braukt pretējā braukšanas virzienā, ja ir liels slinkums un negribas stāvēt sastrēgumā," raksta aculiecinieks Džimijs.

"Šorīt uz Mūkusalas ielas gadījās novērot kādu nepacietīgo, kurš negribēja braukt līdz bibliotēkai, lai apgrieztos, bet nolēma apgriezties tur, kur var, un tālāk turpināt ceļu pa pretējā braukšanas virziena ceļu. Jāsaka gan, ka šī nav pirmā reize, tādi pārbēdzēji ir manīti arī agrāk. Interesanti, ka daži cenšas sevi attaisnot un šo ceļa posmu veic atpakaļgaitā.

Ir arī tādi, kas nevēlēšanos gaidīt sastrēgumā saprot krietni vēlāk, jau stāvot pie dzelzceļa tilta. Tad nākas raut pāri kupenām improvizētā apgriešanās vietā.

Mazs ieteikums tiem, kam bieži jānokļūst Mūkusalas 41b - braucot virzienā no Salu tilta nebrauciet taisni apgriezties, bet nogriezieties pa kreisi uz Buru ielu, tad pa labi uz Jelgavas ielu un tālāk atpakaļ ārā uz Mūkusalas ielu, jau pareizajā virzienā… Šis ceļš ir daudz ātrāks, pat, ja Vienības gatves posmā ir sastrēgums. Tikai kušs! Nesakiet to nevienam, lai šis paliek mūsu noslēpums!

P.S. Videoreģistratora datums un laiks ir nepareizs. Tie štrunti tomēr nav uzticami."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!