Trešdien, 9. decembrī, uz Liepājas šosejas, posmā pēc Grobiņas, kāds kravas auto šoferis nonāca neapskaužamā situācijā – priekšā braucošais "Ford" universāļa vadītājs brauca 20 km/h zem atļautā ātruma, ik pa laikam strauji bremzēja un arī neļāva sevi apdzīt.

"Man patiešām nav saprotams, ko šis indivīds domā un vai vispār domā, radot bīstamību uz ceļa. Pirmkārt, bez vajadzības velkas pa šoseju. Otrkārt, bez jebkāda iemesla asi bremzē vairākas reizes. Un autovadītājs pat nepiedomā, ka es ar savām vairāk nekā piecām tonnām nevaru apstāties, kā zemē iemiets," raksta video autors Ainars.

"Visbeidzot, kronis visam –, kad nolēmu viņu apdzīt, šis "ber virsū" un nelaiž garām! Ieteiktu viņam to pašu pamēģināt kāda baļķvedēja priekšā un, nedod Dievs, uz slidena ceļa..." rezumē kravas auto šoferis.

Kā redzams videoreģistratora iemūžinātajā sižetā, "Ford" vadītājs brauc ar vidēji 70 km/h, kaut arī ceļš priekšā ir brīvs. Tāpat autovadītājs ik pa laikam straujāk piebremzē, samazinot ātrumu vēl līdz 60 km/h. Kad pretējā josla bija brīva, kravas auto uzsāka apdzīšanu, bet "Ford" vadītājs pēkšņi sāka palielināt braukšanas ātrumu tā, ka kravas auto šoferis garām vairs netiek.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!