Otrdien, 14. novembrī, ap pulksten 16 uz Bauskas šosejas, netālu no Iecavas kāds autovadītājs ar videoreģistratoru iemūžinājis avārijas situāciju – "Venipak" kurjers ar mikroautobusu apdzina vairākus transportlīdzekļus un vienā no apdzīšanas manevriem knapi izspraucās starp divām fūrēm, par mata tiesu izvairoties no frontālās sadursmes.

"Venipak Latvija" izpilddirektore Sanita Bērziņa apstiprina, ka ir uzsākta šī gadījuma izmeklēšana: "Lai šādas situācijas novērstu, pie tā nepārtraukti strādājam un veidojam dažādas iniciatīvas, piemēram, izveidota īpaša "Kurjeru akadēmija", lai apmācītu jaunos kurjerus, tostarp arī par uzvedības normām uz ceļa un sadarbojoties ar klientiem."

"Otrkārt, izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi, kas paredz, ka šoferi jeb kurjeri reprezentē uzņēmumu, tāpēc jāievēro gan ceļu satiksmes noteikumi, gan arī virkne citu normu. Mēs nosodām agresīvu braukšanu jebkādos apstākļos, kas apdraud gan pašu kurjeru, gan arī citus ceļu satiksmes dalībniekus. Tas nav pieļaujami, un ar šoferi jau veiktas nopietnas pārrunas," uzsver Bērziņa.

Tāpat soctīklos publicēts video, ka tajā pašā dienā pie Baldones pagrieziena "Venipak" mikroautobuss ir apgāzies ceļmalā uz sāniem. "Venipak Latvija" norāda, ka ir informēti arī par šo gadījumu un ir veiktas nopietnas pārrunas arī ar šī mikroautobusa šoferi.
Foto: Aculiecinieka foto

"Vēlamies pateikt paldies tiem iedzīvotājiem, kuri jau ziņojuši par līdzīgiem notikumiem, lai "Venipak" varētu uzlabot sava darba kvalitāti, nogādājot sūtījumus ne tikai savlaicīgi, bet arī droši. No savas puses darīsim visu, lai novērstu šādas situācijas turpmāk, jo mūsu mērķis ir uzlabot gan piegādes servisu, gan arī reputāciju," rezumē "Venipak Latvija" izpilddirektore.

Valsts policija atklāj, ka par video redzamo situāciju ir sākta resoriskā pārbaude.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!