Foto: Sadursme.lv
Ceturtdienas vakarā, 30. novembrī, pie kāda no Kārļa Ulmaņa gatves luksoforiem izcēlās konflikts starp diviem autovadītājiem, kā rezultātā notika kautiņš pāris minūšu garumā, liecina aculiecinieka video. Par notikušo izmeklēšanu uzsākusi arī policija.

Pēc aculiecinieku teiktā, baltā mikroautobusa vadītājs šajā slidenajā un sniegotajā laikā pie luksofora apstāšanās līnijas aizķēris "Audi" spēkratu. Vieglā automobiļa vadītājs izkāpis no sava "Audi" un devies konfliktēt ar busiņa vadītāju – vīru gados.

Vārds pa vārdam, un "Audi" vadītājs sāka sist mikroautobusa vadītāju, kurš joprojām sēdēja pie stūres. "Audi" vadītājs busiņa šoferi izvilka laukā aiz kājām, turpinot konfliktu un iekaustīšanu arī sniega kupenā.

Aculieciniece, kas bija automobilī aiz abiem konfliktā iesaistītajiem, uzņēmusi vairāk nekā divas minūtes garu video. Pati konfliktā neiesaistījās, jo mašīnā bija mazs bērns. Sieviete izsauca policiju un iesniedza tai arī uzņemto video materiālu.

Valsts policija ir saņēmusi informāciju par šo gadījumu, noskaidroja portāls "Delfi". Šobrīd notiek policijas darbs un tiek skaidroti starpgadījuma apstākļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!