Foto: Publicitātes foto

Vēlies iegādāties auto, bet tev nav brīvu finanšu līdzekļu? Mums ir risinājums – "Mogo" juridiskajiem klientiem piedāvā aizdevumus ne tikai negaidītu tēriņu segšanai, bet arī auto iegādei un citām ikdienas vajadzībām. Šajā rakstā iepazīsties ar mūsu sniegtajiem pakalpojumiem un uzzini, kurš no risinājumiem ir tev piemērotākais.

Tā kā uz zemes nav divu vienādu cilvēku, nav arī vienādu situāciju – kas der vienam, var nederēt otram, tāpēc "Mogo" mērķis vienmēr ir vienoties par abpusēji izdevīgu sadarbību ar ikvienu klientu, sniedzot vispusīgu informāciju par uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem un vajadzības gadījumā piedāvājot individuālus aizdevuma risinājumus.

Auto līzings

Ja vēlies iegādāties auto, bet Tev nav pietiekami lielu uzkrājumu – šis pakalpojums domāts tev! Auto līzings ir lielisks veids, kā ar ierobežotiem finanšu līdzekļiem tomēr tikt pie kārotā auto. Daudzi uzskata, ka šis pakalpojums paredzēts tikai jaunu automašīnu iegādei. Patiesībā līzinga pakalpojumu var izmanto arī lietota auto vai cita transportlīdzekļa (laivas, motocikla un pat traktora) iegādei. Vienīgais, kas tev nepieciešams, ir pirmā iemaksa 10 % apmērā no izvēlētā spēkrata vērtības. Noformējot līzingu, transportlīdzeklis kalpo kā aizdevuma nodrošinājums, kas aizdevuma atmaksas perioda beigās pāriet tavā īpašumā.

● Aizdevuma summa līdz 15 000 eiro

● Līguma termiņš līdz 84 mēnešiem

● Finansējums līdz 90 % no auto vērtības

Aizdevums pret auto

Dzīve ir nebeidzamu pārsteigumu pilna, un var gadīties, ka pēkšņi nepieciešami brīvi naudas līdzekļi ikdienas tēriņu segšanai vai kāda lielāka pirkuma veikšanai. Šādā situācijā var palīdzēt tavs auto. Kā? Atceries, ka auto nav tikai pārvietošanās līdzeklis, tas ir ieguldījums, kas vajadzības gadījumā var kalpot kā aizdevuma ķīla. Aizdevums pret auto ķīlu ir ilgtermiņa aizdevums brīdī, kad steidzami nepieciešams saņemt finansiālo atbalstu. Šis pakalpojums sniedz iespēju saņemt naudu tieši bankas kontā, nezaudējot auto, proti, turpinot to lietot ikdienas vajadzībām. Vienkāršāk sakot, mēs kā aizdevējs uz laiku atpērkam auto un nododam to atpakaļ lietošanā tās īpašniekam ar izpirkuma tiesībām.

● Aizdevuma summa līdz 15 000 eiro

● Līguma termiņš līdz 84 mēnešiem

● Finansējums līdz 100 % no auto vērtības

Auto noma

Sadarbībā ar mūsu draudzīgo partneri "Renti" piedāvājam arī auto ilgtermiņa nomas pakalpojumu ar izpirkuma tiesībām. Auto noma ilgtermiņā ir lielisks risinājums, ja nepieciešama automašīna ikdienas lietošanai, bet nezini, cik ilgi izvēlētais auto būs vajadzīgs nākotnē. Izvēloties auto nomas pakalpojumu, pēc līguma termiņa beigām tu vari izvēlēties kādu no trim iespējām: nomainīt auto pret citu, izpirkt auto par atlikušo vērtību vai atgriezt auto, pārtraucot visas finansiālās saistības.

● Auto vērtība līdz 8000 eiro

● Līguma termiņš līdz 60 mēnešiem

Papildu informācija par "Mogo" sniegtajiem pakalpojumiem

Kādi ir aizdevuma nosacījumi?

Mogo pakalpojumiem var pieteikties jebkura juridiska persona, kas reģistrēta Latvijas Republikā. Lai saņemtu finansējumu, uzņēmuma īpašnieks kā galvotājs nav obligāts nosacījums.

Cik ilgs laiks nepieciešams finansējuma saņemšanai?

Pietiekties finansējumam var no jebkuras vietas Latvijā un naudas līdzekļus vai aizdevumu auto iegādei iespējams saņemt 15 minūšu laikā.

Kā ar KASKO apdrošināšanu?

Pretēji citiem aizdevējiem, pie "Mogo" KASKO apdrošināšanas noformēšana ir brīvprātīga izvēle. Izņemot gadījumus, ja plāno ar auto ceļot ārpus Šengenas zonas valstīm, izmantot to kā mācību auto vai taksometra pakalpojumiem.

Nezini, kurš no Mogo sniegtajiem pakalpojumiem ir piemērotākā izvēlē tieši tev? Droši sazinies ar mūsu klientu apkalpošanas centra speciālistiem, un mēs palīdzēsim atrast piemērotāko risinājumu!

Uz tikšanos!

Tavs uzticamais aizdevējs, "Mogo"

Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas nomaksāt aizdevumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!