Foto: Fb.com/ozo.kaspars

Sestdien, 4. jūlijā, aculiecinieki vairākās vietās Latvijā iemūžinājuši kādu uzkrītošu "BMW X5" apvidus automobili – tas pa visu virsbūves perimetru un visu virsbūves laukumu bija nopūsts ar greizsirdību paudošiem uzrakstiem un zīmējumiem.

"Marek, es ceru viņa bija tā vērta" un "krāns pie stūres" uzraksti, kā arī rupji zīmējumi uz motora pārsega. Tomēr fotogrāfijās bija redzams, ka ap automobili ir jauniešu bariņš, kas pie tā fotografējas.

Lai arī vizuāli izskatās, ka uzrakstus ar krāsas baloniņu uzpūtusi kāda greizsirdīga sieviete un darījusi to tā, lai nodarītu maksimālu finansiālo kaitējumu "Mareka" BMW, izrādījies, ka tas ir vecpuiša ballītes atribūts.

Kā norādīja aculiecinieki, šis "BMW X5" tika novērots arī kādā automazgātavā, kur ar augstspiediena ūdensstrūklu šie uzraksti un zīmējumi tika nomazgāti. Izrādās, ka vecpuiša ballītes organizatori divas dienas iepriekš, 2. jūlijā, BMW diskusiju forumā interesējās, kā šādus nomazgājamus uzrakstus var panākt, lai tie izskatītos, kā ar īstu krāsu uzpūsti.

Tas panākams ar koka materiālam paredzēto krāsu, tomēr automobiļu apkopes speciālisti norāda, ka tik un tā spēkrata virsbūves lakas kārtā pēdas pēc šāda "joka" būs redzamas un automobiļa virsbūvi nāksies pulēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!