Foto: Instagram.com/auto.riga

Pēc tam, kad rudenī nobirušas lapas, vairākus gadu desmitus vienā un tajā pašā vietā augušais koks nedodas laiskā ziemas miegā. Koks trauksmaini pamostas ik reizi, kad tā kailos zarus skar sniegpārsliņas un tā deklarētās dzīvesvietas tuvumā dzirdama ar neko citu nesajaucamā sešcilindru motora rēkoņa – jā, sānslīdē tuvojas gandrīz tikpat daudz gadu pieredzējis BMW.

Tieši tik lirisku atkāpi ir pelnījusi kārtējā auto avārija ar klasiskajiem ingredientiem, par kuriem šoziem esam ziņojuši ne reizi vien. Ceturtdien, 8. martā, kādā no sniegotajām Āgenskalna ielām, Rīgā, ietriecoties kokā, avarēja aptuveni 30 gadu vecs "BMW 525" (E34 – rūpnīcas indekss).

Kā redzams fotogrāfijā, taisnajā ielas posmā BMW kokā ir ietriecies ar sāniem – pasažiera puses priekšējām durvīm. Tādējādi šajā ceļa posmā vecais aizmugurējo riteņu piedziņas BMW bija slīdējis ar sāniem – iespējams, autovadītājs baudīja ziemas priekus un nenovaldīja apzināti izraisīto sānslīdi.

Ņemot vērā, ka avārijas rezultātā automobilim ir būtiski deformēta virsbūves nesošā konstrukcija, šo nepilna tūkstoša eiro vērto BMW atjaunot vairs nav rentabli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!