Trešdienas rītā, 22. decembrī, aculiecinieks Aleksandrs videoreģistratorā iemūžinājis interesantu skatu ar BMW vadītāju, kurš uzskatīja, ka pārējie brauc pārāk lēni, apsteidza pārējos, zaudēja vadību un ieslīdēja ceļa remontdarbu zonā. Pēc tam BMW notikuma vietu pameta tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Kā redzams video, Brīvības gatvē Berģos pa trīs joslu ceļu brauc automobiļi ar aptuveni 60 km/h ātrumu. Sudrabotā BMW 5. sērijas vadītājam tas šķitis par lēnu, jo šajā posmā drīkst braukt vēl par 10 km/h ātrāk un fotoradaram arī tikko pabraukts garām. Tamdēļ viņš no trešās joslas pārkārtojās uz pirmo un strauji visus apsteidza. Mēģinot tikpat žigli pārkārtoties otrajā joslā, aizmugurējo riteņu piedziņas BMW saslīdēja, un vadītājs centās to novaldīt pa visām trim braukšanas joslām.

Par laimi, pārējie transportlīdzekļu vadītāji savus spēkratus piebremzēja pirms šīs BMW piruetes. BMW vadītājs ar savu 90. gadu izlaiduma spēkratu finišēja ceļa remontdarbu nožogojumā, kas atradās uz Brīvības gatves pirmās joslas. Lieki nekavējoties, BMW vadītājs ar savu auto tūlīt izbrauca no ceļa remontdarbu vietas un turpināja ceļu tā, it kā nekas nebūtu noticis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!