Kāds autobraucējs kļuva par aculiecinieku kāda BMW autovadītāja agresīvajiem manevriem Ropažos ceļā uz Zaķumuižu. Neatlaidīgais baltā "BMW 530d" bīstami apdzina priekšā braucošo "Ford" un pēc tam to pat pa pretējo joslu bremzēja un nelaida garām tā, ka pat pretimbraucošajiem bija jāsignalizē.

Kā redzams video, pa līkumoto ceļu uz Zaķumuižu balta BMW vadītājs vēlas tikt garām priekšā braucošajam "Ford". Pirms viena no līkumiem BMW izgāja uz apdzīšanas manevru, bet pēkšņi parādījās pretimbraucējs, tāpēc BMW bija jāatgriežas atpakaļ aiz "Ford".

Tomēr nākamajā līkumā BMW vadītājs kļuva niknāks un apdzina jau pa līkuma ārmalu, neskatoties uz neko. Pēkšņi ceļu pārņēma liels putekļu mākonis – nav zināms, vai no ceļa braucamās daļas nobrauca pats BMW vai "Ford", bet arī šajā gadījumā pretī brauca kāds cits auto.

Kad BMW bija ticis priekšā "Ford", jau pie pašas iebraukšanas Zaķumuižā baltais BMW visādi bloķēja garām nelaidušo "Ford", izmantojot pat pretējo braukšanas joslu tā, ka pretimbraucēji pat signalizēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!