Automehāniķis Juris publicējis video, kurā demonstrē kādu 80. gadu BMW 3. sērijas automobili (E30 – rūpnīcas indekss), kam pavisam nesen kādā citā autoservisā esot metinātas aizmugurējo riteņu arkas. Tas darīts par bargu naudu un ļoti pavirši – tagad viss iepriekšējā "meistara" darbs jāgriež ārā un jātaisa pa jaunu.

Kā videosižetā demonstrē automehāniķis Juris, metinātās BMW aizmugurējo riteņu arkas no ārpuses izskatās skaisti, tomēr, ielūkojoties riteņu arkā, paveras baisa aina. Aizmugurējā spārna otrajā pusē redzams, ka metāls "lipināts" no vairākiem maziem gabaliņiem un veidots tikai vienā slānī, bet pie degvielas tvertnes uzpildes vāciņa ir atstāts milzīgs izrūsējis caurums.

Par darbu, kas tagad ir jāpārtaisa, BMW īpašnieks kādā servisā esot samaksājis 600 līdz 700 eiro. Kā norāda automehāniķis Juris, tā ir bijusi pamatīga pārmaksa, jo par šādu "haltūru" varētu prasīt maksimums 150 līdz 200 eiro. Tagad viss iepriekšējā "meistara" garadarbs tiks griezts ārā un riteņu arka tiks veidota pa jaunu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!